Functie
- Je bent verantwoordelijk voor het versnijden en verwerken van vlees
- Je hecht veel waarde aan kwaliteit en hygiëne
- Je volgt de geldende voorschriften
- Je werkt actief mee aan alle processen
- Je voert de gegevens correct in
Jouw profiel
- Je bent een teamspeler met een open houding
- Fysieke arbeid schrikt je niet af
- Je staat achter de waarden en visie
- Je bent bereid om te werken in een vaste ochtendploeg, van 04u30 tot 12u30 of van 05u30 tot 14u30.
-
Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren
-
Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken,…)
-
Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, ...)
Aanbod
Een boeiende en gevarieerde baan bij een familiebedrijf
Tal van mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en interne training
Een flexibele baan die goed te combineren is met je privéleven
Een contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk salarispakket
Solliciteren
Elysia Van de Craene
051 499 800
tielt@go4jobs.be